Мистериозен автомобил с номер COVID-19 всяка паника на летище СНИМКИ

  • 20.07.2020 8:17 /
  • 6552 /
  • 0
Мистериозен автомобил с номер COVID-19 всяка паника на летище СНИМКИ

Снимка на сив седан BMW не публикувана от служителя на летището в Адеилайде Стивън Спри, който разказа, че автомобилът е бил оставен на паркинга за персонала още преди аерогарата да бъде блокирана заради коронавируса. 

Болестта, предизвиквана от коронавируса, бе официално кръстена "КОВИД-19" на 11 февруари 2020 година и обявена за пандемия месец по-късно. 

Тя седи там отдавна 

Спри разказа, до колкото колегите му могат да си спомнят, че колата е там от "февруари, дори по-рано" и определено от средата на март, когато повечето сътрудници на летището са били пуснати в четириседмична принудителна отпуска. 

Той каза още, че колата е била покрита, но покривалото е било свалено от силен вятър през април, а това на свой ред създало още по-голяма интрига около автомобила, особено заради неговия регистрационен номер и липсата на информация за собственика. 

И номерът, и автомобилът са скъпи 

Служителите на летището са се чудули, защо толкова скъпа кола е оставена на паркинга на летището, паркирана на едно от най-близките до терминала места. 

"Това е премиум автомобил, затова сигурно е на някой който печели доста добре. Ако се говори за служителите на летището, то те имат право да оставят колите си на паркинга до 48 часа", каза още Спри. 

Регистрацията е до септември 

Автомобилът е регистриран до септември в Южна Австралия. Персонализирания регистрационен номер преминава пътя "от покупката до издаването за не по-малко от 10" дни, заяви министърът на промишлеността на Южна Австралия Дейвид Пизони.

 

BMW-то, за което става дума, е регистрирано до 26 септември 2020 година, съобщава на сайта си EzyReg правителството на щата.

Регистрацията може да бъде направена както за три така и за 12 месеца. Но, както се съобщава на сайта на правителството на щата, то не разполага с данни за автомобил с регистрационен номер КОВИД-19.

 

 

КОМЕНТИРАЙ