Механик с 56-годишен опит сравни 2 популярни марки автомобили и посочи най-добрата ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/mexanik-s-56-godisen-opit-sravni-2-populyarni-marki-avtomobili-i-posoci-nai-dobrata-video Auto.blitz.bg
Механик с 56-годишен опит сравни 2 популярни марки автомобили и посочи най-добрата ВИДЕО

Оценките за качество и наградите от реномирани институти са важни за повечето автомобилни марки. В това отношение Toyota и Honda се стремят да се надминат. Въпреки това, механици с дългогодишен опит и актуални познания също могат да определят коя марка е по-добра от тяхна гледна точка.

Например 56-годишният механик Скоти Килмър твърди в един от новите си видеоклипове в YouTube , че Honda "е по-добра марка автомобили" в сравнение с Toyota, особено що се отнася до употребявани автомобили и надеждност.

Разбира се, надеждността на автомобилите Toyota и Honda не е мит, пише Hotcars . Има безброй примери както за Honda, така и за Toyota, които са изминали стотици хиляди километри и все още работят.

Автомобилите Honda, казва Скоти, са добре направени и не изискват честа поддръжка или ремонти, спестявайки на собствениците си до $10 000 разходи. Те също не страдат от липса на качествени резервни части.

В подкрепа на твърдението си Килмър показа Honda CR-V от 2013 г. във видеото си. Все още изглежда добре и частите са непокътнати и функционални след 10 години употреба. Няма ръжда по него, за разлика от други подобни автомобили, където някои участъци вече са корозирали.

Този CR-V не е произведен в Япония SUV, а по-скоро японски продукт, произведен в производствената база на Honda в Охайо. Под капака има 2,4-литров i-VTEC редови четирицилиндров двигател, съчетан с петстепенна автоматична трансмисия и система за задвижване на четирите колела.

Скоти подчертава важността на редовната поддръжка, тъй като дори надеждни превозни средства като Honda или Toyota могат да имат проблеми.

Настоящият собственик на показания CR-V изглежда се е погрижил добре за SUV, както се вижда от отличното му състояние както отвътре, така и отвън.

Според Скоти, настоящият собственик е закупил употребяван CR-V и SUV-ът вече е изминал близо 160 000 километра. В момента собственика е сменил само масло и филтри.

Въпреки това, докато обслужва тази кола, Скоти открива дефектни свещи, въпреки че изглеждат в добро състояние.

Дори колата да е надеждна, като Honda или Toyota, Скоти Килмър препоръчва редовна поддръжка, за да се поддържа в отлично състояние.

Горещи

Коментирай
2 Коментара
XmediK
преди 9 месеца

Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спeрма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване.----> https://mub.me/medik

Откажи
Нанекомудедова
преди 9 месеца

Тоя дядка само едно и също бръщолеви, щом стигнахме да го ореяеждате на български.....значи сте я закъсали много сериозно

Откажи