Mercedes-Maybach показа най-луксозната S-класа: Злато, кожи и шампанско СНИМКИ

  • 20.05.2022 9:50 /
  • 30344 /
  • 2
Mercedes-Maybach показа най-луксозната S-класа: Злато, кожи и шампанско СНИМКИ

На Лазурния бряг, на изложението Art of Desire, компанията Mercedes-Benz представи концепта Mercedes-Maybach Haute Voiture, който олицетворява върховния лукс и богатство.

Представеният автомобил е най-луксозният седан Mercedes-Maybach до момента. Наречен е Haute Voiture, като препратка към Haute Couture (висша мода), откъдето дизайнерите са черпили вдъхновение.

Седанът получава специален цвят на каросерията, разкошен интериор с кожа Nappa, плат букле, бяла изкуствена кожа и акценти от розово злато.

Капакът на двигателя, покривът и колелата са с тъмно синьо гланцово покритие, което се съчетава с розовия оттенък на долната част на каросерията.

Същата цветова схема е приложена и в луксозния интериор, който прави изложения автомобил толкова специален: по-голямата част от интериора е тапицирана с бяла кожа Nappa, а вратите са завършени с плат букле с шарка в синьо, бежово и розово.

Същата тъкана шарка може да се види и върху облегалките за глава и долната част на седалките.

Удивителна мощност и лукс: Представиха Mercedes-Maybach GLS Brabus 900 ВИДЕО

Розово-златистите акценти и пухкавата изкуствена кожа, използвана в панелите на вратите, възглавниците и дори постелките, придават екстравагантност на декора - дали този непрактичен елемент ще се появи в ограничената пазарна версия, не е ясно. Бяла кожа е използвана и в чантите, които се предлагат заедно с луксозния седан.

На мултимедийната система MBUX също е обърнато същото внимание, а някои от елементите на интерфейса са "оцветени" в цвета на благородния метал в салона. Последният щрих е чифт чаши за шампанско в същия златист цвят.

Необичайно: Mercedes-Maybach GLS 600 чисти пътя от снега ВИДЕО

Няма информация за техническото оборудване на Haute Voiture. По всяка вероятност той ще се задвижва от шестлитров V12 битурбо двигател, също като специалната версия Project Maybach, създадено в сътрудничество с дизайнера на Off-White Върджил Абло.

Продажбите на лимитираната серия седан ще започнат през 2023 г. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Олигархофашизиранкапитализъм
    21.05.2022 1:26
    Приготвена за душманите, които ни ебават финансово с всеки изминат ден, и за техните проститутки! Черешките на тортата в бесния и уродлив капитализъм от фашизиран тип!
  • PaulaFox
    21.05.2022 18:02
    ❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062