Mercedes-Benz показа изумителния салон с хипер екран на новия EQS СНИМКИ

  • 02.04.2021 8:50 /
  • 10922 /
  • 3
Mercedes-Benz показа изумителния салон с хипер екран на новия EQS СНИМКИ

Серийната версия на електрическия Mercedes-Benz EQS, който ще заеме мястото на флагман в линията на производителя, ще бъде представена след половин месец. Събитието е насрочено за 15 април. В навечерието на дебюта производителят сподели поредната информация за модела, която се отнася главно до интериорното оборудване.

Салонът на електрическия седан EQS изглежда футуристично. Основната му отличителна черта е масивният извит екран на информационно-развлекателната система MBUX Hyperscreen, който покрива цялото табло.

Този дисплей от 56 инча интегрира цифровия приборен панел, мултимедия и монитор за пътниците отпред. Дисплеят вибрира, когато натиснете виртуалните бутони.

Необичайно: Mercedes-Maybach GLS 600 чисти пътя от снега ВИДЕО

Системата MBUX работи с 8-ядрен процесор и има 24 GB RAM. . Новият Mercedes EQS е способен да разпознава лицето на водача, ако е включена биометричната система за удостоверяване. Това позволява много функции да стартират автоматично. Също така в стандартната версия е включен скенер за пръстови отпечатъци за бърза идентификация на водача.

В допълнение към иновативната система с огромен екран, електрическият автомобил може да се похвали с други също толкова интересни опции и функции. Например бъдещият флагман на марката е оборудван с HEPA филтър, който улавя целия фин прах, предотвратявайки навлизането му в интериора на автомобила.

Има и аудио система Burmester с 15 високоговорителя. Вътрешната облицовка от фина перфорирана кожа с шарки, съчетана с аромат, разработен специално за този автомобил, създава специална атмосфера в салона и го правят уникален.

Продава се най-рядката и невероятна суперкола на Mercedes СНИМКИ

Въпреки че Mercedes крие много технически подробности, запознати твърдят, че електрическият автомобил ще бъде първият сериен автомобил с аеродинамичен показател 0,20. Автомобилът ще бъде построен на модулната платформа MEA и ще получи агрегат от два мотора с мощност 400 к.с. Батерията от 108 кВтч ще осигури пробег до 700 км след зареждане. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Асен
    02.04.2021 10:33
    Извънземен интериор!
  • Мотиката
    02.04.2021 11:56
    Да прилича на ЗАЗ-966-А Интерколер,но вратите се отварят обратно тъй като Екстрата със кракът и помоща му при завойте отпадна.....Нека мужиците да го видят ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и да си помислят БОМБИ или Автомобили,че разстоянията МАЙ са големи.........????
  • цдссрж
    02.04.2021 19:46
    И като го сравниш с допотопния грозен салон на Тесла с окачен таблет и ти става смешно. Едното е супер модерен извънземен автомобил а другото пластмасов некачествен боклукк с таблет за да изглежда като нещо