Механици показаха с какви простотии се сблъскат всеки ден, докато ремонтират коли СНИМКИ

  • 10.08.2021 9:00 /
  • 15807 /
  • 0
Механици показаха с какви простотии се сблъскат всеки ден, докато ремонтират коли СНИМКИ

Да стане собственик на луксозен автомобил е мечтата на всеки човек. Но, независимо от стойността на колата - дали ще дадете за нея 100 или 3 хиляди лева, за нея трябва да се полагат правилните грижи, като дори и правилната поддръжка понякога няма да може да предотварти повредите. 

Не е учудващо, че понякога неочакваното се случва. В този случай всичките пътища водят към сервиза и там започва най-интересното. 

Събрали сме ви подборка от неочаквани находки, с които са се сблъсквали механиците. Няма да повярвате колко топчета от козина намират те в прашните двигатели. 

Ремонтът на колата 

Клиентът спира за смяна на маслото, но е забравил да спомене това. Изглежда страшно. Истински кошмар за хората, които се боят от насекоми. 

Чували сме за конски сили, но сила на плъх - това вече е нещо ново. Не е учудващо, че собственикът се е оплакал от повреда. 

Занапред ще трябва да  е по-внимателен.

Как трябва да изглежда добрият сервиз? На тази тема може да се спори дълго, но допитване показа, че повечето хора (78%) смятат, че справедливите цени трябва да са неотменна част от добрата услуга. Всъщност цената превъзхожда други фактори като комуникативността на служителите, своевременното изпълняване на работата, уважението към клиентите и честността. 

Неочаквани находки 

Намерили сте във вашата кола шишарки? Защо не. Вероятно, катерички са решили там да си направят пикник. 

На майстора се е наложило да изреже стената на гумата, за да свали гумата от джантата (след като е разбил леда с чук вътре в нея). Трудно е дори да се представим как такова нещо може да се случи. 

Вероятно собственикът на колата е провеждал някакъв експеримент?

Дами и господа, достигнахме пика на инженерното майсторство. Както и да изглежда това, то работи и авторът определено заслужава похвали. 

Странни дизайнерски решения. 

Клиентът винаги е прав, независимо от необичайния начин, по който той се е опитал да поправи счупеното. Съгласете се, че всеки от нас поне един път в  живота си се е опитал да си поправи нещо сам, преди да потърси услугите на професионалиста. 

Ето какъв необичаен птеродактил е видял механик, когато е погледнал вътре в колата. 

Собственикът на тази кола има прекрасна фантазия и, както се вижда, той обича да придава индивидуалност на своите вещи. 

Клиентът е заявил, че автомобилът има "лек теч на охладителната течност". Този случай е поредното свидетелство, че човек трябва да се грижи за своя автомобил, з да не харчи после големи пари за ремонт. 

 

КОМЕНТИРАЙ