McLaren, Lamborghini и BMW: ВИДЕО запечата катастрофа за милион долара

  • 05.06.2022 10:50 /
  • 9842 /
  • 0
McLaren, Lamborghini и BMW: ВИДЕО запечата катастрофа за милион долара

Катастрофа с участието на три автомобила се е случила близо до Атланта, щата Джорджия, САЩ. Вероятно тя щеше да остане незабелязана, ако това бяха бюджетни автомобили. Но този път при инцидента се сблъскват BMW i8, Lamborghini Aventador SV и McLaren 570S.

Инцидентът е станал по време на автомобилния парад Gumball 3000. Шофьорът на Lamborghini Aventador SV е преминавал от най-лявата в средната лента и не се е убедил, че маневрата му е безопасна.

В резултат на това McLaren 570S се врязва в него с пълна скорост. Силата на удара изхвърля последния встрани, където спортният автомобил се сблъсква с BMW i8.

За щастие никой не е пострадал при инцидента. Не така стои въпросът с автомобилите, които са получили сериозни щети.

В резултат на сблъсъка бронята, лявото крило и фарът на McLaren са разбити. Освен това гумата на предното дясно колело е спукана, а вратата е повредена. Ламборгинито е със силно вдлъбната задна част и счупено задно стъкло.

Скъпа катастрофа: Разбиха култова суперкола Ferrari за 3 млн. долара СНИМКИ

Пристигналите на място инспектори съставят протокол срещу водача на 570S за прекалено бързо шофиране при тези условия. Шофьорът на Aventador също е подведен под отговорност. Той е обвинен в неправилна смяна на лентата за движение.  /auto.blitz.bg

 Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ