Любима марка на родните бакшиши готви убиец на кола пернишка икона

  • 01.04.2024 9:37 /
  • 4928 /
  • 0
Любима марка на родните бакшиши готви убиец на кола пернишка икона

Новата Kia ​​​​K4 2024 седан е евтин, практичен автомобил в познат формат. След като компанията разсекрети този модел, стана известно, че производителят е подготвил съперник и на VW Golf.

Моделът Kia K4 седан ще бъде позициониран като съперник на Toyota Corolla и Skoda Octavia с по-впечатляващ дизайн и модерно оборудване. Carscoops вече показа как ще изглежда хечбек K4 с подобни размери.

Виждаме някои много интересни елементи в живия дизайн. Оборудването за предно осветление получи стриктно изпълнение. Това придава на колата остър, брутален и „намръщен“ вид - смел и необичаен. Като цяло всичко тук е същото като в седана.

Задните светлини са обединени от дълга хоризонтална лента, но основните модули са монтирани вертикално. Дръжките на задните врати са интегрирани в колоните на покрива. Но когато седанът има хоризонтален багажник, хечбекът има обичайната къса задна част.

Гамата от двигатели включва бензинови двигатели от 1.6 (турбо, 190 к.с.) и 2 литра (147 к.с.). Цената на 2024 Kia ​​​​K4 все още не е обявена. Kia Forte, която новият продукт замени, струва $20 000, свързаният Hyundai Elantra струва около 22 000.

 

 

КОМЕНТИРАЙ