Луксозно BMW X6 се изложи страхотно на заледен път ВИДЕО

 • 25.01.2021 8:58 /
 • 22698 /
 • 2
Луксозно BMW X6 се изложи страхотно на заледен път ВИДЕО

Шофирането по заснежени и заледени пътища си е изкуство, а запис от видеорегистратор показва колко бързо всичко може да се обърка. 

Видеото започва с изкачването на стръмен участък на зимен път. Изведнъж в горната част на баирчето се появява черен BMW X6, който се движи в насрещното. 

Кросоувърът обаче се завърта и буквално започва да се плъзга по баира настрани. В страничния прозорец се виджда изплашената физиономия на шофьора на големия джип, който е загубил управлението над своя автомобил и ръкомаха, без да знае как да го овладее. 

Авторът на видеото обаче се оказва по-опитен, а вероятно и човек с доста добри реакции. Той бързо дава назадна и започва да се отдръпва. Баирът не е много дълъг и има шанс да се избегне удара, или поне да бъде смекчен. За съжаление, в най-интересният момент видеото прекъсва. 

При движение по хлъзгави пътища шофьорите не трябва да разчитат прекомерно на видните всъдеходни качества на своите големи автомобили. Подвеждат дори и най-скъпите, както в това видео. 

Ако вие пътувате по заледен път или път, покрит със сняг, не трябва да бързате, маневрирайте плавено, дори и ако вашият автомобил е със задвижване и на четирите колела. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • zdrajche
  25.01.2021 11:08
  Н е се е изложило БМВ-то, а некадърника зад волана.
 • Бай Ганьо
  26.01.2021 16:07
  И защо BMW-то да се е изложило? Та онзи тъпан зад волана да не си мисли че като струва майка си и баща си тази кола се кара сама?