Личната автотоалетна - най-необходимото нещо в задръстване СНИМКИ

  • 22.01.2020 8:57 /
  • 1016 /
  • 0
Личната автотоалетна - най-необходимото нещо в задръстване СНИМКИ

Компанията Vanlifer представи необичаен автономен прицел с тоалетна и душ, който може да взимате със себе си при всяко ваше пътуване. 

Комфортът на пътя е трудно да бъде надценен, но собствено ремарке с тоалетна е нещо от следващото ниво. 

Тоест, има хора, които са готови да не взимат със себе с кухнята (има много заведения по пътя), леглото (има доста хотели), столове и маси, но да се откажат от собствената си тоалетна, никак не могат.   

Ремаркето-тоалетна, естествено, е смешно, но да се спори, че с него не би било по-удобно, пък е безсмислено.

Да погледнем нещата от практична гледна точка. 

 

Vanlifer Towable Bathroom може да бъде теглен от всяка семейна кола и е изцяло автономен. Неговите вътрешни габарити са 2500 дължина, 1900 мм в ширина и 1950 мм в височина. Тоест, той е достатъчно голям, за да може в него да се побере всеки човек. При това ремаркето е достатъчно компактно, за да не предизвиква проблеми за шофьора при маневриране. 

Ремаркето има собствен запас от 80 литра вода за душ с бойлер на газ. Това стига за 20 минути. Използваната вода отива в друг резервоар. Тоалетната чиния също има собствен воден запас и отделен резервоар за отпадъците. 

Освен това, ремаркето е оборудвано със слънчева батерия с 250 Вт, акумулатор 110 А*ч, светодиодни лампи. В душ кабината има и мивка.

 

 

Цената на мобилната баня на Vanlifer Towable Bathroom засега не е обявена, но може да се предположи, че ще струва около 28 000  лева. 

КОМЕНТИРАЙ