LG показа своя автомобил, интериорът ще ви зашемети ВИДЕО

  • 19.01.2024 12:50 /
  • 4910 /
  • 0
LG показа своя автомобил, интериорът ще ви зашемети ВИДЕО

Корейската компания LG представи проект, наречен Alpha-able, в който реализира вижданията си за интериора на бъдещите безпилотни автомобили. Освен всичко друго, интериорът на прототипа е оборудван с няколко прозрачни гъвкави дисплея.

LG Alpha-able е опит за преосмисляне на пространството на автомобила, като се вземат предвид съвременните технологични тенденции и, според компанията, променящото се отношение на потребителите към интериора на техните автомобили.

LG вярва, че от автомобили, които стават все по-автономни, собствениците ще започнат да изискват универсалност при използване. Следователно Alpha-able се позиционира като многофункционална трансформируема интериорна концепция.

Адаптивността на концепцията се реализира благодарение на възможността за физическа трансформация в работно пространство, място за почивка или хранене и дори кино на колела.

Ето кои коли от миналата година най-много разочароваха специалистите СНИМКИ

Последното се улеснява от използването на прозрачни гъвкави дисплеи. В допълнение, LG споменава някои технологии от света на домакинските уреди, но не дава никакви подробности.

Alpha-able е оборудван с гласов асистент с елементи на изкуствен интелект, който според LG ще помогне на пътниците да усетят уникалността на всяко пътуване.

Показаха иновативен дом на колела, пространството е като на апартамент ВИДЕО

И накрая, интериорът на автомобила трябва да помогне на потребителите да се отпуснат и да релаксират - в този режим Alpha-able ще осигури релаксиращи масажи и успокояващи гледки на бордовите екрани.

От LG все още не са обявили нищо относно перспективите за серийно използване на декларираните технологии. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ