Lamborghini изгоря при спор, ето какво се е случило ВИДЕО

  • 19.04.2024 10:50 /
  • 4874 /
  • 0
Lamborghini изгоря при спор, ето какво се е случило ВИДЕО

Суперкола Lamborghini Gallardo изгоря в Индия. Скъпият автомобил е бил запален посред бял ден заради спор между двама бизнесмени, съобщава Times of India.

Инцидентът е станал в предградията на град Хайдерабад. Паркираният на улицата Lamborghini Gallardo Spyder много бързо се запалил и изгорял. Колата е напълно унищожена и не подлежи на възстановяване.

Собственикът на автомобила Lamborghini, продавачът на употребявани автомобили Нирадж, написал заявление в полицията и разказал, че колегата му Ахмед е подпалил суперколата. Двамата автотърговци се срещнали, за да разрешат спор - не можели да си поделят комисионните, получени от продажбата на автомобил.

Показаха изумителен Lamborghini Urus на 6 колела ВИДЕО

Индийците не успяли да се споразумеят и започнали да се карат. Според собственика на Lamborghini, Ахмед започнал да се държи агресивно и запалил суперколата. Сега той е изправен пред наказателна отговорност, а също така ще трябва да плати обезщетение за щетите.

В момента цената на Lamborghini Gallardo е минимум 100 000 долара. Суперавтомобилът се произвеждаше от 2004 до 2014 г. и беше оборудван с 5,2-литров V10 с мощност 500-570 к.с.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ