Lamborghini бе полято с кетчуп от деца, а родителите се изцъклиха на сметката за измиването СНИМКА

  • 22.04.2023 12:50 /
  • 37278 /
  • 3
Lamborghini бе полято с кетчуп от деца, а родителите се изцъклиха на сметката за измиването СНИМКА

Собственик на луксозно Lamborghini Huracan, паркирано според правилата пред дома му, бил неприятно изненадан, когато открил солидна порция кетчуп на корпуса. Той не харесал шегата на децата на съседите и родителите се наложило да платят.

Инцидентът е станал в предградие на Норфолк, Англия. Както се оказало по-късно, едно от съседските момчета решило да хвърли кетчуп върху Lamborghini на стойност 140 000 паунда заради ново предизвикателство, измислено от малчуганите, съобщава "Дейли Мейл".

Собственикът на суперавтомобила побеснял, изгледал записите от камерите и видял как веселата компания, въоръжена с бутилка кетчуп, се мотаела по улицата. Той публикувал видеото в мрежата и децата бързо били разкрити.

Не е истина какво прави този собственик на Volkswagen по време на наводнение СНИМКИ

Мъжът решил да не остави шегата ненаказана и изпратил на родителите сметката за измиване на колата на стойност 250 паунда, което по обменния курс е около 550 лв.

Той обяснил високата цена с факта, че суперавтомобилът не може да се измие в обикновена автомивка, боята му изисква внимателно отношение от специалисти. Освен това кетчупът е попаднал в двигателния отсек, който също е трябвало да бъде основно почистен.

Както съобщава "Дейли Мейл" родителите не са спорили и са платили сметката. Собственикът на Lamborghini се надява, че децата са научили ценен урок.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Смях
    23.04.2023 13:33
    Занимавате ни с смешни и никому полезни новини постоянно. Този който си е купил тази кола са му страшен проблем тези 250 паунда , нали не е като да кара кола за 250хил паунда...
  • хамрун Вадуцки
    23.04.2023 17:24
    Не са му проблем 250 паунда, ама това е единственият начин да се надява, че келешити ще получат някаква форма на наказание, и няма да се правят на мъже за негова сметка.
  • Ламборгини е символ
    01.05.2023 10:10
    Урока богатите винаги прехвърлят сметките на бедните, тяхната сила е умението да правят това. Lamborghini-то е символ на богатство и човека не случайно кара lamborghini има всичките умения за това. Урока е че богатите винаги ще те прецакат Това е тяхното умение,