Лада Искра – първо ВИДЕО на интериора и ценa

https://auto.blitz.bg/novini/lada-iskra-prvo-video-na-interiora-i-cena Auto.blitz.bg
Лада Искра – първо ВИДЕО на интериора и ценa

По време на международния икономически форум в Санкт Петербург АВТОВАЗ представи новия седан Lada Iskra , който ще заеме място в йерархията на моделите между Granta и Vesta. Цената на базовата версия на седана ще бъде близо 1 150 000 рубли (около 23 000 лева).

Лада Искра – първо видео на интериора и старт на продажбите

Искра ще се появи при дилърите на АВТОВАЗ през пролетта на 2025 г.

Лада Искра

Президентът на АВТОВАЗ Максим Соколов каза на презентацията, че моделът в момента преминава финални тестове и се подготвя за масово производство, което заводът очаква да стартира в началото на 2025 г. Според Максим Кадаков, главен редактор на авторитетна автомобилна медия, най-вероятно това ще стане през януари.

Лада Искра

Ако този модел влезе в производство днес, цените му ще бъдат в диапазона от 1 милион до 1,2 милиона рубли, каза ръководителят на АВТОВАЗ на SPIEF 2024. 

Лада Искра

Кога ще се появят такива автомобили при официалните дилъри на Lada?

Все още нямаме точна дата, но имаме приблизителна дата, която вероятно е близо до истината: „Производството най-вероятно ще започне през януари 2025 г. Продажбите са през пролетта“, каза Максим Кадаков.

Ръководителят на АВТОВАЗ Максим Соколов обяви на SPIEF-2024, че търговските превозни средства от модела Iskra ще започнат да пристигат при дилърите на Lada през първото тримесечие на 2025 г.

Горещи

Коментирай
1 Коментара
ValKost
преди 2 седмици

Климатик ?! Климатроници слагаха на колите преди повече от 30 г ! Китайска скоростна кутия ! Твърде дървено табло ! Като цяло дървена изработка ! За тези пари може да се купи марков автомобил втора употреба, който ще е в пъти по-комфортен, стабилен, икономичен и ще надживее тази Лада с много години...

Откажи