Куриоз: Какво ще ви се случи, ако решите да минете с джип по релсите на влака? ВИДЕО

  • 13.09.2021 8:58 /
  • 3715 /
  • 0
Куриоз: Какво ще ви се случи, ако решите да минете с джип по релсите на влака? ВИДЕО

Едва ли някога ще разберем какво е вдъхновило 31-годипния британец да постъпи така, но през май тази година той е решил да премине със стария си Mitsubishi Pajero 800 метра по железопътната линия близо до Бирмингам във Великобритания.

Минавайки през порта на гарата в Дадестън, Арън О'Халорън се е насочил по пътя към Астън, след което е изоставил колата си и е избягал от мястото на инцидента, оставяйки след себе си щети и, за щастие на полицията, своя телефон. 

 

По време на инцидента пострадали няма, но пътниците във влаковете са били принудени да чакат осем часа, докато служителите на британското БДЖ не приведат в ред железопътната линия. 

Полицията междувременно бързо проследила мъжа по мобилния му телефон. Той е отказал да коментира инцидента и е казал, че не е готов да носи за него отговорност. 

Съдиите обаче решили друго. О'Халорън е признат за виновен в причиняване на опасност за хора на железопътната линия, опасно шофиране, шофиране без книжка и шофиране на МСП без задължителната застраховка. 

Кралският съд в Бирмингам в крайна сметка осъжда мъжа на 15 месеца лишаване от свобода. 

КОМЕНТИРАЙ