Куриерски камион смачка поръчкови Lamborghini, Bentley и Maybach като палачинки СНИМКИ

  • 28.02.2022 10:32 /
  • 4495 /
  • 1
Куриерски камион смачка поръчкови Lamborghini, Bentley и Maybach като палачинки СНИМКИ

Камион се вряза в имение на спортна знаменитост в Бевърли Хилс през изминалите седмици и напълно унищожи поръчково Lamborghini Aventador и Bentley, а освен това нанесе и сериозни щети на имение на стойност над 10 милиона евро и луксозна лимузина Mercedes-Maybach, пише Факти бг.

Снимки от ситуацията показват какви са щетите по различните движими и недвижими имущества, както и акция по премахването на камиона и опит за спасяване на Maybach-а, върху който се е стоварил.

Стойността на колите достига над 1 милион евро и макар Maybach-ът да има шанс за спасяване, то собственикът му най-вероятно ще го бракува заедно с останалите две коли. Не се споменава какви точно са щетите по къщата и има ли тежко пострадали хора, нито пък на какво се дължи инцидента. 

Един от работниците, които изтеглят камиона споделя, че това е една от най-трудните задачи с които някога се е заемал. С помощта на 50-тонен кран, все пак екипът успява да се справи със задачата и изтеглят 6-тонния камион, който освобождава Maybach-а под него. 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Не алчен
    01.03.2022 22:27
    Време е светът да си седне на г.за. Новия ред ще дойде !