Кросоувърът Hyundai Casper — първи СНИМКИ на салона

  • 20.09.2021 9:14 /
  • 3931 /
  • 0
Кросоувърът Hyundai Casper — първи СНИМКИ на салона

Hyundai ще представи новите характеристики, дизайна на интериора и цената на новия си субкомпактен кросоувър Casper на 29 септември, а резервациите по интернет вече са започнали на сайта Casper Online.

Засега автомобилът е достъпен само за вътрешния пазар на Южна Корея, но по-късно ще започне да се продава на пазарите на развиващите се страни, включително индия. 

Външният вид на Casper отразява младостта и динамичността на базовия всъдеход, в чиято основа е заложено достойнство без излишъци и добро качество. 

Интериорът на автомобила продължава тази линия, но при това създава и мека и комфортна атмосфера за сметка на активното използване на плавни извивки из цялото пространство. 

Кроссовер Hyundai Casper — первые фото салона

Пространството е стилно и лаконично, всичко е интуитивно и просто, има голям брой джобове за съхранение, модул за зареждане чрез USB и място за съхранение на дребни вещи пред седалката на пътника до шофьора.

Вниманието в салона привличат ярките оранжеви вложки в таблото и седалките, призвани да засилят усещането за динамичност на автомобила. 

Кроссовер Hyundai Casper — первые фото салона 

На купувачите е предоставен избор от цели шест различни екстериора. 

Седалките на шофьора и пътника до него може да се сгъват изцяло, а креслата на втория ред могат да се местя напред и назад с цели 160 милиметра и да се накланя до 39 градуса. 

Освен това, всяко едно от креслата може да се сгъне поотделно, което значително увеличава товарния отсек на автомобила. 

Кроссовер Hyundai Casper — первые фото салона

Casper е снабден с усъвършенствана система за асистенция на водача (ADAS) и 7 въздушни възглавници, включително и с централни и странични въздушни възглавници за предните седалки, които са включени в стандартното оборудване. 

Автомобилът е оборудван и със системи за предотвратяване на сблъсъка, задържане в лентата на движение, предупреждение за умора на шофьора. 

Дори в базовата версия ще бъде достъпен интелигентен круиз контрол. 

КОМЕНТИРАЙ