Краш-тест: Блъснаха Tesla Cybertruck в стена, ето какво се случи ВИДЕО

  • 05.04.2023 9:28 /
  • 2340 /
  • 0
Краш-тест: Блъснаха Tesla  Cybertruck в стена, ето какво се случи ВИДЕО

Тези дни Илон Мъск сподели, че се е разходил покрай поточната линия на Cybertruck. Това накара феновете на електрическия пикап и неговите потенциални собственици да се надяват, че съвсем скоро може да видим и серийната версия на електромобила, която, както изглежда, в момента преминава през последните изпитания и сертифициране.

От Tesla разпространиха кратък клип от краш тестовете на новия Cybertruck. Видеото обаче е разочароващо. Причината за това е начина, по който видеото приключва, а именно, точно преди момента на катастрофа. Кадрите са с дължина от точно 37 секунди и ни показват различни ъгли на пикапа, точно в моментите преди удара в стената.

Много е вероятно този клип да е предшественик на добри новини за премиерата на пикапа. Както вече вероятно знаете, Мъск обещава серийният модел да дебютира тази година, но съдейки по това, че подобни обещания сме чували и преди за този и други продукти на марката, само времето ще ни покаже дали това също ще е част от тях.

Няма как и да не споделим един от коментарите за краш теста на пикапа, публикуван по повод публикацията в Twitter, а именно, че теста е "точно като пикапа, никога не се появява."

КОМЕНТИРАЙ