Кортежът от лимузини Aurus на Путин бе заснет на ВИДЕО

  • 23.04.2019 10:20 /
  • 35877 /
  • 4
Кортежът от лимузини Aurus на Путин бе заснет на ВИДЕО

Още през май миналата година руският лидер Владимир Путин обеща да използва лимузините Aurus за ежедневните пътувания до Кремъл. И изглежда президентът на Русия спазва думата си.

В мрежата се появи видеоклип, показващ преминаването на кортежа на руския президент. Традиционно кортежът е съпровождан от автомобили на службата за контрол на автомобилния транспорт на Русия (ДПС) и охрана.

Американски експерти оцениха новите руски президентски лимузини от проекта Aurus (СНИМКИ)

На кадрите се виждат (с изключение на Mercedes-Benz на пътната полиция) седан Aurus Senat S600, лимузината Aurus Senat Limousine на президента и придружаващите го миниванове Aurus Arsenal. Всички тези автомобили са бронирани и са преминали специална подготовка в Федералната служба за охрана (ФСО), където са оборудвани със специални комуникационни и други устройства (например такива, които блокират радиовръзките). Единствените машини, останали извън общата линия, са ванът Volkswagen и последния автомобил от кортежа - седанът Mercedes-Benz S-class. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • .......
    23.04.2019 14:38
    Тоя пък от кой го пазят, нали много го обичат всички ? ! Любимец на народа си, като наш Боко ! Само не знам майките им как се чувстват от толкова много споменаване ? !
  • ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
    23.04.2019 17:43
    НА ПЪРВИЯ КОМЕНТИРАЛ ЩЕ КАЖА ДА СЕ ЕВЕ В УСТАТАААА, КРИВА ШИЙООООООООО БЕГАЙ ДА СИ ПРАВИШ ПЛАСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ ЧЕ НА ЧОВЕК НЕ МЯЗАШШШ, ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ НАЙ-ВЕЛИКА НА СВЕТАААААА, ДА ЖИВЕЕ ВОВКАТАААААА НАЙ-ВЕЛИКИЯ ВЛАДЕТЕЛ НА ПЛАНЕТАТААААААААААААААААААААА
  • Колио
    24.04.2019 17:18
    Малко на забързани катафалки мяза.
  • ехе
    24.04.2019 17:20
    Пичка, дано езика ти е голям колкото са ти големи буквите...ххахахаххаааа