Конкурс: Това са автомобилите с най-красив дизайн за 2023 година СНИМКИ

  • 24.04.2023 9:04 /
  • 6116 /
  • 1
Конкурс: Това са автомобилите с най-красив дизайн за 2023 година СНИМКИ

Ясни са резултатите от престижния международен конкурс "Най-добър автомобилен дизайн 2023". Най-красивите автомобили се произвеждат от Ferrari и Genesis.

Сега това е официално потвърдено: тези две марки спечелиха наградата за автомобилен дизайн-2023 ("Най-добър автомобилен дизайн-2023").

Конкурсът се провежда от 2014 г., като най-добрите се избират в три категории: "концептуални автомобили", "производствени автомобили" и "език на дизайна на марката".

Екипът на Genesis спечели тазгодишната награда за външния вид на концепцията X Convertible.

Ferrari беше отбелязан два пъти - за появата на серийния кросоувър Purosangue и за цялостната корпоративна идентичност на италианската марка.

Журито постави петото поколение Toyota Prius на второ място в категорията на серийните автомобили, а новия Jeep Avenger, първият електрически кросоувър в историята на американската марка, на трето място. В номинацията "Най-добър език за дизайн на марката", освен Ferrari, Kia и Hyundai също бяха наградени.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • kipoperm
    24.04.2023 22:30
    Отворено търсене на секс партньори във вашия град и по интереси, засега всичко е анонимно и безплатно. Наистина страхотно нещо, използвайте: https://urlis.net/club