Компаниите BMW и Mercedes-Benz се изгавриха една с друга СНИМКИ

  • 02.11.2019 9:50 /
  • 24523 /
  • 0
Компаниите BMW и Mercedes-Benz се изгавриха една с друга СНИМКИ

Американското подразделение на BMW отпразнува Хелоуин със съобщение в Туитър, в което то се пошегува с основния си конкурент, Mercedes-Benz. В Щутгарт шегата бе оценена, но в същото време те намериха достоен отговор, припомняйки патологичния гигантизъм на баварците по отношение на решетката на радиатора.

В четвъртък, 31 октомври, в деня, в който се празнува Хелоуин, BMW публикува в мрежата фотография на Mercedes-Benz E-Class, върху която има покривало с изображение на M5. Надписът към снимката е: "Днес всяка кола може да се облече в костюма на любимия си супергерой."

 

 

След по-малко от час е последвал отговор от концерна Daimler AG, който произвежда автомобили под марката Mercedes-Benz, като дори не се е наложило да бъде използвана визуализация, за да се предаде идеята до противника. Туитът на отговора изглеждаше така: "Хубав опит, BMW USA. Това наистина е страшен костюм. Особено тази решетка на радиатора ..."

 

Припомняме, че от дълго време се водят спорове за този външен елемент - те станаха още по-ожесточени, след като BMW показа флагмана X7 и обновения седан от 7-ма серия. Новата дизайнерска философия вероятно ще се разпростре и върху други модели. Така например, на купето 4-та серия решетката на радиатора ще стане още по-голяма.

Зрелищна гавра с шефа на Mercedes-Benz си направиха от BMW (ВИДЕО)

С отговора на "Даймлер" словесния двубой приключва засега, но ще продължим да следим какво ще се случи за в бъдеше. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ