Коли за милиони подлудиха маниаците в София БЛИЦ TV 

  • 22.03.2022 8:50 /
  • 8006 /
  • 1
Коли за милиони подлудиха маниаците в София БЛИЦ TV 

На 19 и 20 март в "Интер Експо Център" в София се проведе Volkswagen Club Fest, който привлече вниманието на автомобилните маниаци. На изложението имаше титаничен сблъсък на миналото, настоящето и бъдещето на автомобилната индустрия, видя репортер на БЛИЦ. 

Нe само автомобили VW бяха на изложението, а и много други марки, включително луксозните и доста скъпи Ламборгини, Бентли и Порше. Стотиците посетители в двата дни се радваха и на Ауди-та, както и на ретро автомобили.
 


 

Посетителите удивени цъкаха с език и се вълнуваха най-вече от цените на изложените превозни средства. "Има страшни машини, тук са събрани коли за милиони левове", коментира един от зяпачите. 
 

На хората беше позволено да си правят снимки за спомен пред скъпарските и доста мощни автомобили. 

Сред привлеклите най-сериозно внимание беше WRC бегачката на двукратния рали шампион на България и носител на Балканската и Европейската купа Пламен Стайков. Отборът му беше специален гост на голямото събитие. Стайков и навигаторът му Рафи Кадир показаха дизайна на своята Шкода Фабия R5, с която ще се състезават този сезон. В плановете на екипажа за момента влизат международни състезания, сред които „Барум“ в Чехия. 

Както е известно, календарът в българския рали шампионат все още е несигурен. Стайков и Рафи Кадир също като всички отбори се надяват час по-скоро да има яснота и да могат да чертаят плановете си.
 


 


 


 


 


 


 


 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Лиляна
    22.03.2022 11:24
    Браво! На фона на войната и случващото се у нас, това бе глътка свеж въздух. И да не може човек да си позволи такава кола, поне изплакна очите и възоди мечтите.