Кола за момичета - коженото Ламборгини на Ким Кардашиян СНИМКИ

  • 21.06.2021 8:06 /
  • 3265 /
  • 1
Кола за момичета - коженото Ламборгини на Ким Кардашиян СНИМКИ

Американската моделка и риалити звезда Ким Кардашиян обича да се радва на разкоша. Жената на музиканта Кание Уест има аналогични изисквания и към своя автопарк. 

На пръв поглед не е учудващо, че в него присъства ултраскъпия джип Lamborghini Urus. Вторият обаче предизвиква недоумение, защо мощният всъдеход изцяло е облицован в мека кожа. 

Ако на вас ви се струва, че зад всичко това стои умна пиар игра за привличане на вниманието, то май наистина е така. "Мех Ламбо" е направен от материал, от които е направена и последната модна линия на дрехите на госпожа Кардашиян. Става дума за уютно мило нежно бельо, което тя също носи на снимки в своя профил в Инстаграм. 

Съдейки по това, че дори и джантите са облицовани, колата едва ли ще може да пътува по пътя. В противен случай белите калъфи доста бързо ще изгубят своя вид. 

Или въобще колата може да се превърне във факел, защото облицовката не само е запушила вентилационните отвори. но и близостта на материала на екстравагантния калъф е доста близка до ауспусите, което е рисково дори и при най-късите пътувания. 

Следващият негативен сценарий - чаша кафе в ръка и рязко спиране... 

Така, че най-вероятно след фотосесията всъдеходът е изпълнил своята задача в социалните мрежи и занапред само ще седи и ще събира прах в гаража на Кардашиян. Или всичко ще бъде демонтирано и Ламбото отново ще се превърне в нормален автомобил.. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • дедо
    21.06.2021 10:34
    Тази е доста малоумна. Явно акълът и е в грозния голям задник.