Кола се вряза в магазин, не е истина какво направи шофьорът след това ВИДЕО

  • 16.01.2022 9:50 /
  • 10530 /
  • 1
Кола се вряза в магазин, не е истина какво направи шофьорът след това ВИДЕО

Шофьор е "влязъл" с черния си Кадилак през стъклената врата на магазин за продажба на алкохол в Стоунхем, щата Масачузетс, САЩ.

Автомобилът е бил управляван от 54-годишния Джон Басигалупо, за когото се предполага, че е свързан с престъпните среди. През 1996 г. е осъден за убийство и излежава 13 години.

След катастрофата, която е била неумишлена (не е успял да се справи с управлението), той е бил напълно здрав и достатъчно добре, за да слезе от колата, да влезе в магазина, да си вземе и да похапне чипс, да пие бира и да пуши пура, преди да пристигне полицията. Той нямал намерение да бяга.

От полицията в Стоунхем съобщават, че първоначално са били повикани в магазина, заради вероятна кражба с взлом. Щом пристигнали на мястото, те видели, че кола се е врязала в магазина, и открили Басигалупо вътре, който спокойно пушел пура близо до касите.

Басигалупо ги предупредил, че има пистолет, но полицаите не стреляли, а го обезоръжили с електрошоково оръжие. Мъжът се опитал да се съпротивлява и дори ударил полицай в лицето, преди да му бъдат поставени белезници.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Няма да повярвате какво се случи при тази катастрофа

В резултат на това срещу него са повдигнати обвинения за проникване с взлом, нападение и побой над полицай, както и за кражба на около 1200 долара (стойността на хранителни продукти). Басигалупо, който преди това е излежавал присъда за убийство, е освободен под гаранция от 100 000 долара.

За щастие на собствениците на магазина Rapid Liquors ремонтът се оказва по-лек и магазинът отново работи. Собствениците са се отнесли с чувство за хумор към инцидента: "Нощното посещение на автомобил не е минало по план, затова ще отложим отварянето и ще ви помолим за търпение, докато ремонтираме магазина", се казва в публикация във Facebook на Rapid Liquors. По-късно обаче публикацията изчезна от страницата. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Охридски
    16.01.2022 16:30
    Само един човек Тираджия от кв.Лозенец може да ''обезвреди''цял взвод полицай.......????