Кой е по-бърз: Бясна драг битка между бензинов и електрически Mustang ВИДЕО

  • 02.08.2022 8:55 /
  • 2253 /
  • 0
Кой е по-бърз: Бясна драг битка между бензинов и електрически Mustang ВИДЕО

Електрическият Ford Mustang Mach-E не се възприема особено добре от класическите фенове на „кончетата“, които отказват да приемат електрическата кола като част от Mustang обществото, пише Факти бг.

Въпреки това, колата се продава като такава и набира голяма популярност между феновете на електрически автомобили. В последното видео на CarWow, екипът на британската медия изправя един срещу друг бензиновата и електрическата версия на модела в директна надпревара.

Кой е по-бърз? Бензинов или електрически Mustang (ВИДЕО) - 2

Mustang Mach-E GT разполага с два електромотора със системна мощност от 487 конски сили и максимален въртящ момент от 860 нютон метра, които се предават към четирите колела още от самото начало. Минусът при тази модификация на Mustang е теглото, което е близо 2200 килограма.

Кой е по-бърз? Бензинов или електрически Mustang (ВИДЕО) - 3

Класическият бензинов Mustang GT използва 5.0-литров бензинов атмосферен осмак с мощност от 450 конски сили в заводски вид. В конкретното видео виждаме леко модифицирана версия, която генерира 490 конски сили и максимален въртящ момент от 530 нютон метра. Трансмисията тук е автоматична с 10 предавки, а задвижването е задно. Предимството тук е теглото от 1740 килограма.

 

 

КОМЕНТИРАЙ