Ключови промени: Фотошпиони заснеха новия кросоувър Audi Q3 СНИМКИ

  • 03.12.2023 12:50 /
  • 3664 /
  • 1
Ключови промени: Фотошпиони заснеха новия кросоувър Audi Q3 СНИМКИ

Третото поколение на кросоувъра Audi Q3 се готви за дебют през 2024 г. Новият автомобил ще получи изменен дизайн и нови технологии, съобщава Motor1.

Тестовите прототипи на Audi Q3 бяха забелязани за първи път през септември тази година. Те бяха покрити с камуфлаж, но се виждаха ключови промени.

Следващото поколение на кросоувъра ще бъде много различно от настоящия модел. Отпред ще има отделна оптика и широка радиаторна решетка с нова шарка.

Задните светлини ще станат по-тънки в сравнение с кросоувъра от второ поколение. Те ще бъдат в стила на електрическия автомобил Q4 e-tron.

Също така третото поколение на кросоувъра ще бъде последното с двигател с вътрешно горене. Новият автомобил ще се базира на платформата MQB Evo, която ще споделя с Volkswagen Tiguan.

Шведска електрическа кола ще бъде доставяна разглобена на купувачите ВИДЕО

Очаква се третото поколение на Audi Q3 да се предлага с хибридни системи с мощност от 201 до 268 к.с. Базовият модел ще бъде "мек" хибрид с 1,5-литров турбодвигател и мощност 130 к.с.

Представиха Tesla Cybertruck и разкриха всички подробности за футуристичния пикап ВИДЕО

Audi Q3 ще се сглобява в Гьор, Унгария. Моделът Audi Q2 скоро ще бъде спрян от производство, след което новият автомобил ще се превърне в най-достъпния кросоувър на марката.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Simona
    03.12.2023 23:49
    Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България---- http://mub.me/keto