Китайците заедно с Volkswagen пуснаха дизайнерски лифтбек СНИМКИ

  • 05.10.2019 10:20 /
  • 4878 /
  • 0
Китайците заедно с Volkswagen пуснаха дизайнерски лифтбек СНИМКИ

Китайската държавна компания JAC обяви старта на продажбите на новия лифтбек Jiayue A5. Колата с пет врати се произвежда в съвместната фабрика на JAC и Volkswagen, има дължина на корпуса 4,8 метра, отличава се с усъвършенстван интериор, богат набор от опции и достъпни цени.

По отношение на размерите, новият немско-китайски лифтбек е съпоставим с Passat от осмо поколение: дължината на каросерията е 4772 мм, ширината е 1820 мм, а височината е 1492 мм.

Екстериорът на JAC Jiayue A5 е дело на бивш дизайнер от Alfa Romeo, като италианският специалист е успял да създаде разпознаваем съвременен корпус.

Електромобилът, който променя всичко: Премиера на Volkswagen ID.3 СНИМКИ

В салона за повечето функции е "отговорен" 10,4-инчов вертикален сензорен екран. Развлекателният комплекс разбира гласови команди. Таблото за управление е цифрово.

Топ версиите на лифтбека са оборудвани с многостранни камери, панорамен покрив, електрически предни седалки, шест въздушни възглавници, кожени интериорни облицовки и контурно осветление с 64 цвята.

Volkswagen създаде бюджетен електромобил СНИМКИ

Силовият агрегат все още е без алтернатива: под капака се намира 1,5-литров бензинов турбо двигател с мощност от 150 конски сили, 210 Nm въртящ момент, който е комбиниран с 6-степенна механична скоростна кутия или вариатор. JAC очаква след две години да представи изцяло електрическа версия на същото шаси.

Първите клиенти ще получат новия Jiayue A5 през ноември. Цените вече са обявени: базовият лифтбек ще струва 84 800 юана (около 10 930 евро), а за максимално оборудвания автомобил с вариатор ще трябва да се плати 115 800 юана (около 14 900 евро). /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ