Китайците пуснаха в производство евтин „автомобил на бъдещето“ СНИМКА

https://auto.blitz.bg/novini/kitaycite-pusnaha-v-proizvodstvo-evtin-avtomobil-na-badeshteto-snimka Auto.blitz.bg
Китайците пуснаха в производство евтин „автомобил на бъдещето“ СНИМКА

Новият кросоувър Changan Nevo E07 е пуснат в производство в Китай. Това е евтин модел, който може да се превърне в символ на бъдещето в автомобилната индустрия в средносрочен план.

CarNewsChina научи за началото на производството. В момента това е най-необичайният кросоувър от Китай, който се подготвя да навлезе на пазара. Новият продукт с невероятния си дизайн съчетава едновременно няколко сегмента.

Китайският Changan Nevo E07 (който преди беше известен като Changan Qiyuan E07) е направен в доста експериментален формат.

Става дума за кола кросоувър, чийто сегмент започна да набира популярност още преди 30 години. Но в този конкретен случай формата на кросоувъра е смесена с тази на пикапите, които също са във възход на пазара днес.

Освен това Nevo E07 е електрически автомобил. Производителят вероятно се е опитвал да погледне в бъдещето.

Автомобилът е със съвременно оборудване. Списъкът включва голям монитор на информационно-развлекателния комплекс, проекция на индикатори върху предното стъкло пред водача.

Известно е, че електрическият пикап кросоувър Changan Nevo E07 се задвижва от силов агрегат с мощност 338 к.с. в основната версия. 

 

Горещи

Коментирай
1 Коментара
Град Козлодуй
преди 1 месец

СУПЕР

Откажи