Ким Кардашиян разсмя всички: Не може да отвори вратата на своя Maybach ВИДЕО

  • 20.08.2022 9:50 /
  • 4367 /
  • 4
Ким Кардашиян разсмя всички: Не може да отвори вратата на своя Maybach ВИДЕО

Ким Кардашиян е една от най-разпознаваемите жени в шоубизнеса с милиони последователи в социалните мрежи. В последния си видеоклип тя реши да покаже новия си офис, в който пристигна с поръчков Mercedes-Maybach S-Class. Но попадна в конфузна ситуация.

Ким Кардашиян е начело на истинска бизнес империя и демонстрира вкусовете и стила, които може да си позволи собственик милиардер. Новия дизайн на дома й е в същия стил като поръчковия Rolls-Royce Ghost на Platinum Motorsports, Lamborghini Urus на Mansory и Maybach на Platinum Motorsports.

Ексклузивната S-класа на Mercedes-Maybach е боядисана в специален нюанс на сивото, създаден специално за Ким. Със същата неутрална цветова гама е декориран и новият ѝ офис.

Въпреки че думата "офис" е само приблизително описание на огромните пространства, създадени от дизайнерите за новата компания на Ким SKKN, която е специализирана в грижата за кожата и цветната козметика. Офисът е толкова огромен, че Ким Кардашиян влиза в него с автомобила си Maybach.

Ким Кардашиян показа своя необичаен пухкав Lamborghini Urus ВИДЕО

Ако се интересувате само от автомобили и не следите модата и дизайна, най-забавното нещо ще откриете в началото и в края на видеото. Ким излиза от луксозен Mercedes-Maybach и затръшва вратата със звук, който не бихте очаквали да чуете в автомобил от този клас.

След това тя прави подробна обиколка на офиса и в края на видеото се връща до колата. Опитва се да отвори вратата, но безуспешно. Скритите дръжки на вратите не искат да излизат навън.

След няколко неуспешни опита тя възкликва: "Някой знае ли как да се влезе в колата ми?" Накрая Ким е осенена от догадката да натисне дръжката с цялата си длан. Ситуацията е доста нелепа, но чувството за хумор на Ким е непокътнато: "Ако беше като във филмите "Писък", вече щях да съм мъртва", смее се тя. 

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • тъпото
    20.08.2022 10:19
    от тъпо та пО тъпо ; всичко си е нагласено
  • Грубер
    20.08.2022 12:16
    Има малък надпис на дръжката - No indians!
  • kravar
    20.08.2022 13:02
    ДРИСЛА АК АК ДРИС ДРИС - ДИАРИЯ !
  • тото
    07.10.2022 16:50
    какво ми показвате тая гнусна пачавра-звезда другия път-такива под път и над път