Хората изригнаха: Още не може да върви из пътя, а яхва BMW ВИДЕО

  • 17.09.2020 8:31 /
  • 4863 /
  • 0
Хората изригнаха: Още не може да върви из пътя, а яхва BMW ВИДЕО

Чешкото представителство на BMW публикува клип, който трябва да покаже преимуществата на баварските автомобили. Реакцията на хората обаче се оказа контрапродуктивна - рекламата възмути автомобилистите, изморени от лошото поведение по пътищата на собствениците на немските автомобили. 

Във видеото неумел ученик в автошкола паркира паралелно с голяма трудност, качвайки колата на тротоара, а инструкторът демонстрира силно негодование от уменията на подопечния си. 

Младежът, тръгвайки си от кормуването, дори не успява да затвори вратата на учебния автомобил и се смущава заради неловкостта си. 

Но след това на празен паркинг се оказва новото BMW 4-та серия с пълно задвижване на колелата и М-пакет, който кани ученика да го подкара. 

Оказвайки се на мястото на шофьора, юношата веднага става друг човек и започва да дрифти, изумявайки своя инструктор.

Идеята на рекламата е ясна - БМВ позволява на всеки да получи удоволствие от шофирането, като всичко зависи от автомобила. Но именно тази идея не се хареса на чехите. 

"Посланието на рекламата е, че дори и маймуна може да кара яростно нашата кола", пише в социална мрежа потребителят Иля Ш. 

"Добър опит, маркетолози на БМВ. Но не и днес", пише на свой ред Андрей Т.

Шофьорите на БМВ много често за обвинявани в неуважение на останалите участници в пътното движение, което дори се смята и за феномен на марката. Повод за критиките са резките престроявания, притисканията, за да бъде дадено предимство, нежелание за употреба на мигачи и така нататък. 

Вероятно, рекламата нямаше да има негативен отзвук, ако ученикът бе правил "понички" не на обществен паркинг, а на пуст полигон или спортна писта. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ