Хитър столичанин прецака Градска мобилност СНИМКИ

  • 24.11.2019 20:39 /
  • 40240 /
  • 0
Хитър столичанин прецака Градска мобилност СНИМКИ

Паркирането в София става все по-сложно и трудно, а намирането на места дори в синя и зелено зона се оказва почти приключение. На всичко отгоре отдавна е платено и всички средностатистически столичанин се чуди как да заобиколи плащането на паркинг за час или два на двете зони. 

Избраха най-добрите хибридни автомобили на годината СНИМКИ

Типично по български един жител на София явно е измислил много хитър начин, за да заобиколи правилата. Но пък бдителни граждани забелязаха какво е направил и го заснеха.

Ето ги най-евтините нови коли в България

Оказа се, че въпросният мъж по някакъв начин се е сдобил със скоба на Градска мобилност. Която обаче е с липсващи части и много лесно се слага и маха. Така шофьорът поставя скобата на една от гумите на колата си, след като е паркирал, а служителите, които обикалят зоните, за да продават талони и да дебнат нарушители, са заблудени. Отстрани изглежда, че скоба на въпросният шофьор вече е сложена и той трябва да повика мобилен екип, на когото да си плати глобата. По тази причина служителите с талончетата не проверяват номера на въпросния автомобил, а просто го подминават. 

Как изглежда мигновената карма след опит за бягство от ПТП ВИДЕО

Снимките предизвикаха фурор в социалните мрежи, като част от коментиращите подкрепят шофьора, други го критикуват, а трети са на мнение, че това е направено само за снимка и няма как да бъде сложена скоба на задна гума.



 

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ