Кардинална промяна: показаха новия кросоувър Toyota RAV4 СНИМКА

  • 29.06.2024 12:50 /
  • 4348 /
  • 0
Кардинална промяна: показаха новия кросоувър Toyota RAV4 СНИМКА

В интернет се появи първата фотография на шестото поколение Toyota RAV4. Кросоувърът трябва да бъде представен официално през втората половина на годината, тъй като производството му ще започне през октомври, а продажбите в началото на 2025 г. Снимката е публикувана в китайския сайт Autohome.

Новата Toyota RAV4 2025 ще се промени кардинално. Кросоувърът изглежда доста брутално с разширени калници, голяма радиаторна решетка и масивна предна броня.

В същото време линиите на каросерията са станали по-плавни, а светодиодните фарове са станали по-тънки. Интериорът на Toyota RAV4 2025 все още не е показан, но е известно, че моделът ще получи нова мултимедийна система. Списъкът със системи за сигурност също ще бъде разширен за кросоувъра.

Двигателите на Toyota RAV4 най-вероятно ще останат същите. Кросоувърът ще бъде оборудван с бензинови "четворки" с обем 2.0 и 2.5 литра, както и 2.5-литрови хибридни агрегати.

Показаха новия BMW M5, вижте как изглежда и какво оборудване има СНИМКИ

Възможно е обаче на някои пазари моделът да загуби бензиновите версии. Хибридът Toyota RAV4 трябва да стане по-мощен - колата ще получи подобрен агрегат с 235 конски сили от новата Toyota Camry.

Между другото, представянето на новото поколение ще бъде посветено на 30-годишнината на Toyota RAV4. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ