Карантина: Стриптизьорки танцуват пред прозорците на колите СНИМКИ 18+

  • 02.05.2020 10:20 /
  • 5526 /
  • 0
Карантина: Стриптизьорки танцуват пред прозорците на колите СНИМКИ 18+

Докато някои хора остават вкъщи заради карантината от COVID-19 и затягат коланите, очаквайки официално разрешение да се върнат на работа, други вече едва издържат и се адаптират.

Клубът Lucky Devil Lounge в Портланд, САЩ, е затворен от 16 март заради ограниченията свързани с пандемията, заедно с други помещения за обслужване, включително кафенета и ресторанти.

Собственикът Шон Болдън първо се сетил да приспособи кухнята в клуба си за приготвяне на храна (преди това се предлагали само закуски) и започнал търговия от прозореца, като „McDrive“.

Прелестни хубавици по голи гърди и трактори в нов горещ календар СНИМКИ 18+

Той нарекъл клуба си „Food 2 Go-Go“, остроумно свързвайки израза „храна за вкъщи“ и неофициалното название на на танцьорките „гоу-гоу“. По-късно той се досетил, че шоуто също може да бъде възстановено, само че да бъде показвано през стъклена преграда. След като има автокино, защо да не се организира и автостриптийз?

Украински красавици се разсъблякоха до страхотни автомобили СНИМКИ 18+

Танцьорките от Lucky Devil Lounge се придържат към най-строгите правила за спазване на разстоянието, оборудвани са и с ръкавици и маски ... шоугърлите имат на въоръжение дори и противогаз. Клиентите оставят бакшишите в специална кофа. Собственикът на клуба уверява, че не спират желаещите за „хляб и зрелища“. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ