Камион се вряза брутално в къща за $12 млн., смачка ултра скъпи коли ВИДЕО

  • 24.02.2022 10:50 /
  • 12985 /
  • 0
Камион се вряза брутално в къща за $12 млн., смачка ултра скъпи коли ВИДЕО

Страховитият инцидент е станал преди няколко седмици в Бевърли Хилс, Калифорния, САЩ, в дома на неназован "известен спортист".

Камионът и ремаркето са били запълнени като общото тегло на товара е било около 6800 кг, което прави силата на удара много голяма.

Камионът се е движел по тесен път, когато са отказали спирачките. Шофьорът е загубил контрол, в резултат на което се врязва в имение за 12 милиона долара.

Тежката машина се е заклещила под навеса на къщата между две коли, паркирани в гаража на приземния етаж: поръчково Lamborghini Aventador за 1 милион долара и Bentley, като и двете спортни коли били смачкани почти до неузнаваемост.

Вижте как неуспешно успоредно паркиране води до брутална катастрофа ВИДЕО

Това само по себе си би било достатъчно отчаяние, но камионът се е ударил и в паркирания на алеята Maybach. Този автомобил е получил по-малко щети и е бил спасен - можел е да се движи, след като камионът е бил отстранен от него.

Един от спасителите казва, че общата стойност на трите автомобила, повредени при инцидента, се оценява на 1,5 млн. долара и вероятно не подлежат на възстановяване, с изключение на Maybach. Не се съобщава стойността на общите щети. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ