Какво се случва, когато зад волана на голям тир седи неадекватен шофьор ВИДЕО

  • 17.05.2022 8:41 /
  • 8352 /
  • 0
Какво се случва, когато зад волана на голям тир седи неадекватен шофьор ВИДЕО

Авторът на сюжета разказва, че е намалили скоростта, влизайки в града, виждайки знак за ограничение на скоростта. Близо до себе си обаче той забелязал как от паркинг, на който през нощта паркират тирове, на пътя е излязъл голям тир. 

Покрай него минава малък пикап, като камионът тръгнал към него, но колата е успяла да избегне удара. След това камионът връхлита малка бяла кола, откъдето и започва записа, и, както се очаква, голямата машина се забива в количката. 

След това се случва нещо още по-странно - шофьорът сякаш започва да търси жертви из леките коли. Авторът на видеото, забелязвайки това, забавя ход, но камионът, както изглежда, май си избира точно него за следващата си цел. 

В следващия момент обаче от бензиностанция излиза друг пикап и камионът тръгва към него, а на автора на видеото се налага яко да завърти волана, за да не се удари. 

Той пише, че на мястото на инцидента се е било събрало много народ, включително и пострадалите, които недоумявали защо шофьора на тира се е държал така странно Междувременно въпросният се е бил заключил в кабината си и е бил спуснал щорите. Авторът на видеото обаче е успял да блокира спирачките на камиона, за да може той да бъде задържан до пристигането на полицаите. 

По думите на полицаите, шофьорът е бил откаран в местен затвор по обвинение в углавно престъпление.   

В коментарите под клипа се шегуват, че така може да се държи само камион с полудял автопилот или обладан от зъл демон. Също се върти версията, че просто шофьорът е откачил, "виждайки цената на нафтата".  

КОМЕНТИРАЙ