Какво се случва, когато три коли се опитат да излязат от магистралата едновременно ВИДЕО

  • 05.09.2021 12:50 /
  • 4993 /
  • 1
Какво се случва, когато три коли се опитат да излязат от магистралата едновременно ВИДЕО

В град Санди Спрингс в американския щат Джорджия се е случил доста нелеп пътен инцидент. Не е известно какво е накарало тримата шофьори внезапно да свият от магистрала I-285 и да се насочат към шоссе Гленридж, но маневрата съвсем очаквано е била неуспешна.

Автомобилите са се заклещили при излизането. За щастие няма жертви. Местната полиция вече е започнала разследване на инцидента.

Полицията в Санди Спрингс също така е публикувала във Facebook съобщение за необичайния инцидент, станал на един от изходите на магистралата северно от Атланта.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Няма да повярвате какво се случи при тази катастрофа

Спортният автомобил Ford Mustang, микробус GMC Savana и кросоувърът GMC Acadia са се опитали в един и същ момент да излязат от пътя и в крайна сметка са го блокирали.

Според фотографиите Mustang-ът е бил най-силно засегнат, като дясната му страна е била притисната към бетонната преграда от двата автомобила едновременно.

Той очевидно е получил повреди от двете страни и отпред. Автомобилът GMC Savana също е силно повреден, а Acadia вероятно е повредена само от дясната страна, тъй като водачът ѝ е успял да избегне контакта с разделителната бариера.

Скъпа катастрофа: ВИДЕО запечата сблъсъка между Bentley и трамвай

На снимката се вижда, че магистралата се ремонтира и част от пътя е ограден с временни бариери в жълт цвят. Възможно е шофьорите да не са разбрали схемата на движение или просто да не са искали да си дадат предимство. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Трима беизболисти
    06.09.2021 1:31
    Важното е, че са грамотни, и тримата, са гледали, надписа EXIT, само.