Какво е това? Този прототип на кола взриви мрежата СНИМКИ

  • 15.03.2021 8:31 /
  • 916 /
  • 0
Какво е това? Този прототип на кола взриви мрежата СНИМКИ

Фотошпионите и папараците по принцип могат добре да разпознават замаскираните прототипи на бъдещите модели на автомобили. Но не и този път. Поредната кола, която се подлага на изпитания, ги накара да си почешат главата. 

Снимките са направени на замръзнало езеро в Швеция. Изглежда, че това е офроуд седан, на който само малко се вижда решетката на радиатора, покрита с черна мрежа, и големите джанти. 

Възожно е това да не е седан, а пипак. Автомобобилът обаче има доста малки за типичния пикап размери, а и задното стъкло може да се окаже, че съвсем не е бутафорно. 

По-скоро това е някакво крос-купе. 

Блоковият камуфлаж отлично се справя с работата си да скрие каросерията - всичко, освен оредното стъкло, преминаващо в наклонения покрив. 

Видът на каросерията обаче не е единствената загадка. Кой е разработчикът на прототипа? Може да се предположи, че това е Fiat, защото коппанията често използва блкове камуфлаж. Но нищо не пречи този тип камуфлаж да бъде използван и от други производители. Често новите разработки дори се маскират като автомобили на други марки. 

Нямаме отговор на нито един въпрос. Ще трябва да почакаме, докато камужлажът малко по малко не започне да изчезва. 

КОМЕНТИРАЙ