Каква е цената и какви са характеристиките на най-евтиния Volkswagen Golf 2024 СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/kakva-e-cenata-i-kakvi-sa-harakteristikite-na-nay-evtiniya-volkswagen-golf-2024-snimki Auto.blitz.bg
Каква е цената и какви са характеристиките на най-евтиния Volkswagen Golf 2024 СНИМКИ

Гамата на обновения Volkswagen Golf 2024 е разширена. Базовата версия на хечбека е пусната в продажба в ЕС. Подробностите за него се появиха на официалния сайт на германския автомобилен производител.

Базовият Volkswagen Golf 2024 в Германия струва от 28 330 евро за варианта с 1,5-литрова бензинова турбочетворка с мощност 116 к.с. и 6-степенна механична трансмисия. Освен това можете да изберете 2,0-литров турбодизел със 115 конски сили (тази опция струва 31 930 евро).

Базовата версия на хечбека на  Volkswagen Golf има 15-цолови стоманени джанти, но има LED фарове и боядисани дръжки на вратите.

Какъв автомобил ви подхожда според зодията

Салонът е оборудван с виртуален приборен панел и мултимедийна система със сензорен екран. Между другото, тя е допълнена от безжични Android Auto и Apple CarPlay.

Базовото оборудване на Volkswagen Golf не е толкова бедно: безключов достъп, климатроник, сензор за светлина, безжично зареждане за смартфони. Освен това има набор от системи за безопасност - адаптивен круиз контрол, автоматично спиране, поддържане на лентата и разпознаване на пътни знаци.

 

 

 

Горещи

Коментирай