Как успя самолет Airbus A320 да заседне под мост ВИДЕО

  • 11.10.2021 8:39 /
  • 1917 /
  • 0
Как успя самолет Airbus A320 да заседне под мост ВИДЕО

Превозването на самолет е доста сложна задача. Особено, ако става дума за голям пътнически лайнер Airbus A320.

По информация на One Mile at a Time, самолетът, по-рано собственост на компанията Air India, е бил качен на товарна платформа, а след това е бил направен опит да бъде извозен от международното летище Индира Ганди, разположено близо до Ню Делхи. 

По време на движението си по шосето Гуруграм-Дели горната част на самолета е закачила пешеходен мост. По инерция камионът е продължавал да се движи напред, докато самолетът напълно не заседнал.

Не за първи път се случва камион да заседне под мост или да си среже покрива на каросерията, преминавайки под такъв. Но такава авария, със сигурност, вие ще видите за пръв път. 

Пассажирский самолет застрял под мостом

Естествено, щетите по самолета не са проблем. Говорител на летището заяви, че това е бракуван лайнер, който е трябвало да бъде закаран за рециклиране. От заснетите кадри се вижда, че самолетът е без крила и опашка - само фюзелаж.  

За съжаление, информация за това, как самолетът е бил измъкнат изпод моста, няма: дали на място са го разрязали или са спаднали гумите на камиона и полуприцепа, или са действали по друг начин. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ