Как млада двойка си направи къща върху китайска триколка ВИДЕО

  • 04.11.2020 9:00 /
  • 5590 /
  • 1
Как млада двойка си направи къща върху китайска триколка ВИДЕО

23-годишният Сергей Илченко и приятелката му Дария Чернявская за по-малко от 60 дни превърнаха китайски мотоциклет в къща на колела, за да потеглят от град Кунгур към Черно море.



"Заедно изучавахме темата за моторните домове, наблюдавахме и проследявахме други такива домове на колела. Много ни хареса техният опит и решихме да опитаме", казва Сергей.



Тъй като има шофьорска книжка само за мотоциклет, двойката трябва да се включи в шофьорската книжка.



"Взехме за основа корпуса на китайска товарна триколка ю. Проектирахме и изградихме жив модул с дървена рамка, който след това беше изолиран, покрит с шперплат, шпаклован, шлайфан и боядисан. Оставихме панорамен покрив, за да можем да виждаме звездите от дома си.  За по-добра видимост са монтирани страничните огледала на камион Kamaz.



В самото начало на пътуването имахме проблем с гумата, а след това, близо до Ростов, имаха проблем с вала на витлото. В Сочи предните спирачни накладки се износиха, но все пак стигнаха до местоназначението си", разказва още той.

Въпреки трудностите младата двойка се радва на номадски живот, на природата на Краснодарския регион и планира да остане на морето през цялата зима.


 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • а бе...
    04.11.2020 10:43
    не видях къде им е тоалетната?