Как изглежда новият Chevrolet за 13 000 долара СНИМКИ

  • 02.01.2021 9:20 /
  • 6130 /
  • 0
Как изглежда новият Chevrolet за 13 000 долара СНИМКИ

Напоследък производителите започнаха да се фокусират повече върху бюджетния сегмент, отколкото върху луксозния. Достъпните автомобили се появиха при абсолютно всички брендове. По този начин компаниите увеличават влиянието си върху отделните пазари. Търсенето на всеки от моделите обаче се различава в различните държави.

Например в Европа най-популярният бюджетен автомобил е Dacia Sandero. В САЩ Chevrolet е решил да заеме съответната ниша, като е предложил на клиентите новия Spark. Четвъртото поколение на модела се появи през 2015 г., но сега бюджетният Chevrolet е леко обновен и е посочена нова цена - от 13 000 долара.

Колата ще се предлага в няколко нива на оборудване. Базовата версия ще получи мултимедийна система със 7-инчов екран и поддръжка за Android Auto и Apple CarPlay, камера за обратно виждане и десет въздушни възглавници.

Невероятната история на единствения Chevrolet Corvette в СССР СНИМКИ

Chevrolet Spark 1LT е оборудван с многофункционален волан, електрически прозорци, безключово влизане и 15-инчови алуминиеви джанти. Цената на такава кола е 15 300 долара.

Автобитка: Ford Mustang срещу Chevrolet Camaro и Dodge Challenger ВИДЕО

За тези, които искат повече комфорт и лукс, има модификации Activ и 2LT. Първата е получила подсилено окачване, релси на покрива, отличаващи се джанти и интериор от изкуствена кожа. В същото време версията 2LT предлага отопляеми предни седалки и волан с три спици, облицован в черна кожа. Цената на автомобилите е съответно 16 400 и 16 800 долара.

Spark се задвижва от 1,4-литров редови DOHC двигател с мощност от 98 к.с. и 127 Nm въртящ момент, който работи заедно със стандартна петстепенна ръчна скоростна кутия. Разходът на гориво е 8,1 литра на 100 км. Производителят е предложил два нови цвята за каросерията - Cayenne Orange и Mystic Blue. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ