Как изглежда електромобил за 9 души, струващ $4000 СНИМКИ

  • 17.06.2021 9:20 /
  • 3422 /
  • 0
Как изглежда електромобил за 9 души, струващ $4000 СНИМКИ

Китайската автомобилна индустрия се развива много по-бързо от европейските и американските компании в сегмента на електрическите автомобили.

Понастоящем Китай е на първо място в света по брой на произведените електромобили и същевременно продължава да увеличава оборота си. Почти всеки ден се представят нови модели от различни класове и видове, предназначени за всички вкусове и портфейли.

Една от новостите, които предизвикаха вълнение на пазара, е компактен електрически миниван. Дължината му е само 3600 мм. Въпреки компактния си размер, автомобилът може да побере 9 души.

В салона е монтиран чифт големи седалки, а в задната част има доста място за пътниците. Моделът може да се използва и за превоз на товари. За да го направите, трябва да повдигнете задните места към страничните стени.

Дизайнът на салона е много аскетичен и не става дума за комфорт. Не трябва да очаквате и иновативни решения в оборудването. Китайският електромобил е оборудван със стандартни елементи под формата на външни огледала, чистачка на предното стъкло и камера за обратно виждане.

Единственият модерен елемент е соларен панел, монтиран на покрива, който може да увеличи пробега с 40 км. Това не е никак лошо, тъй като електрическият миниван се захранва от оловно-киселинни батерии с капацитет 7,2 кВтч. Те осигуряват пробег от 120 км.

Моделът се задвижва от електромотор с мощност 6,7 к.с. Той осигурява максимална скорост на електромобила от 40 км/ч.

Можете да закупите електромобила в Alibaba. Цената му е 4 000 долара. Производителят предлага и удължена версия, която ще струва 4800 долара.

 

 

КОМЕНТИРАЙ