Jeep Avenger получи това, от което имаше най-много нужда

  • 04.03.2024 9:22 /
  • 6670 /
  • 0
Jeep Avenger получи това, от което имаше най-много нужда

Jeep означава свобода и приключения. Сега на пазара излиза нова версия със задвижване на всички колела - Jeep Avenger 4xe.

„Новият Jeep Avenger 4xe представлява крайъгълен камък за марката. Най-новата версия на нашия успешен модел съчетава компактни размери и гъвкавост с мощността на задвижването на четирите колела.

Резултатът е несравнима способност и по-динамично изживяване при шофиране.

Новият Avenger 4xe допълва предлагането на марката от 4x4 SUV автомобили във всички сегменти“, казва Ерик Лафорж, шеф на Jeep Europe.

Използвайки силата на електрификацията, новият Avenger 4xe предлага изобилие от сцепление и представяне извън пътя.

Превозното средство ще комбинира двигател с вътрешно горене с мощност 100 кВт/136 к.с. и два електрически мотора с мощност от 21 кВт всеки, които могат да задвижват двата моста и да осигурят въртящ момент от 19Нм на задните колела.

Новата 48-волтова мека хибридна система позволява напълно електрическо шофиране при ниски скорости благодарение на комбинацията от автоматичната 6-степенна трансмисия с двоен съединител e-DCS6 и нейния интегриран електрически мотор.

Това електрифицирано задвижване на всички колела в Avenger 4xe доказва намерението на марката Jeep да осигури устойчиво изживяване при шофиране 4x4, като същевременно остава достъпно за всички европейски клиенти.

С разнообразие от опции за задвижване от електрически, мек хибрид или двигател с вътрешно горене, две трансмисии (автоматична и ръчна) и две версии с предно задвижване или задвижване на всички колела, Avenger отговаря на нуждите и предпочитанията на всеки шофьор, според производителя.

Очаква се поръчките за Jeep Avenger 4xe да стартират към края на 2024 г.

 

КОМЕНТИРАЙ