Изтеглят над 1000 броя Mercedes-Benz X-Class

  • 13.10.2020 8:00 /
  • 207 /
  • 0
Изтеглят над 1000 броя Mercedes-Benz X-Class

1055 автомобила на Mercedes-Benz X-Class ще бъдат изтеглени от Русия. Кампанията включва коли, продадени между февруари 2018 и август 2019.

„Причината за изтеглянето на превозното средство е възможността за течове в зоната на свързване на хидравличния тръбопровод към кормилната предавка. С течение на времето това може да доведе до загуба на течност в хидравличната кормилна система. Управляващото усилие, упражнявано от водача на превозното средство в резултат на намалена помощ при усилване на кормилното управление, се увеличава с намаляването на количеството течност в хидравличната кормилна система.

Капсула на времето: Откриха 30-годишна Skoda с минимален пробег СНИМКИ

Действителното увеличение на загубата на течност зависи от индивидуалния стил на шофиране. Ако има пълна загуба на хидравлична течност, опората на сервоуправлението ще спре напълно. Въпреки че колата все още ще бъде управляема по време на шофиране, кормилното управление веднага ще стане тежко. Това ще бъде забележимо особено при ниски скорости и ще бъде изненада за водача, съобщават от Мерцедес.

В близко бъдеще упълномощени представители на производителите на Mercedes-Benz Rus JSC ще се свържат със собствениците на превозните средства, подлежащи на изтегляне, и ще ги информират за необходимостта да предоставят автомобила на най-близкия дилърски център за ремонтни дейности.

Ето как изглежда най-евтината версия на новата Skoda Octavia СНИМКИ

На всички превозни средства ще бъде проверена резбовата връзка на хидравличната линия на кормилното управление и при необходимост ще бъде осигурен необходимият момент на затягане, както и нивото на течността в хидравличната кормилна система. Цялата ремонтна дейност ще бъде напълно безплатна за собствениците./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ