Изненада: Най-грозният автомобил бе продаден за първи път от много години СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/iznenada-nay-grozniyat-avtomobil-be-prodaden-za-parvi-pat-ot-mnogo-godini-snimki Auto.blitz.bg
Изненада: Най-грозният автомобил бе продаден за първи път от много години СНИМКИ

За първи път от 14 години бе продаден нов Fiat Multipla - най-грозният автомобил в света Моделът е включен в списъка на "зомби автомобилите".

Неизвестен купувач е закупил в Европа чисто нов компактен ван Fiat Multipla. Моделът, който е наричан най-грозната кола в световната автомобилна индустрия, не се произвежда от 2010 г.

За необичайната покупка съобщиха от аналитичната компания Dataforce, която изследва продажбите на автомобили на европейските пазари. Според данните на експертите,  шестместният Multipla е регистриран през юли. Анализаторите обаче не уточняват дали това е оригиналният модел или новият собственик е закупил обновена версия, която дебютира през 2004 г.

Fiat Multipla е наричан един от най-грозните автомобили в света. Италианският компактен ван, построен на базата на модела Brava, се произвежда от 1998 до 2010 г.

Кои са най-необичайните стъкла в историята на автомобилната индустрия СНИМКИ

Автомобилът се отличаваше с нестандартен дизайн на каросерията с къс капак и голяма стъклена част. Освен това компактният ван имаше допълнителни фарове под предното стъкло и три седалки на предния ред.

AutoBild назова най-грозните автомобили в историята (СНИМКИ)

Списъкът с опции на модела включва електрически прозорци, климатик и сателитна навигация. Като двигатели бяха налични 1,6-литров бензинов двигател с мощност 103 конски сили и дизелов двигател със 105 конски сили.

 

Горещи

Коментирай