Избраха официалния автомобил на френския президент СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/izbraha-oficialniya-avtomobil-na-frenskiya-prezident-snimki Auto.blitz.bg
Избраха официалния автомобил на френския президент СНИМКИ

Renault обяви, че флагманът на марката- Rafale, е бил избран за официален автомобил на френския президент, а първата поява на колата е била в края на миналата седмица по време на честванията на националния празник на страната.

"Това събитие бележи завръщането на Renault в президентския гараж и е част от дълга традиция, продължила повече от век", казват от Renault, цитиран от "Ауто прес".



От френската марка не споделят подробности за модификациите по Rafale, които са били нанесени по автомобила за постигането на съответните още по-високи стандарти за сигурност на кола, но казват, че тя се отличава с Nocturne Blue цветовото си изпълнение на екстериора, със специално и тематично изпълнение на челната решетка, допълнителна стойка за знаме, специфични 20-цолови джанти и други.



От есента на тази година, Rafale ще бъде наличен в нова топ-версия E-Tech 4x4, която обещава сериозна стъпка нагоре както по отношение на динамиката, така и на ефективността.

Нова система за безопасност в колите ще предотврати този вид инциденти на пътя СНИМКА



RENAULT Rafale E-Tech 4x4 е изпълнено със зареждаема (PHEV) хибридна задвижваща система, която обещава максимална мощност от 300 конски сили, а благодарение на интегрираната на борда батерия с капацитет от 22 kWh и възможност за изминаването на до 100 километра в чист електрически режим.

Kia представи новия компактен и стилен Soul, има и специална версия СНИМКИ

В комбиниран режим на експлоатация, новата модификация на Rafale е в състояние да измине до 1000 километра без необходимост от зареждане на батерията или резервоара.

 

 

Горещи

Коментирай