Италианци създават чудовищно луксозен седан за офроуд СНИМКИ

  • 14.07.2020 8:03 /
  • 3510 /
  • 0
Италианци създават чудовищно луксозен седан за офроуд СНИМКИ

Италиянската компания Aznom Automotive и Camal Studio се обединиха, за да разработят един от най-луксозните и необикновени премиум автомобили. 

Седанът ще се казва Aznom Palladium и представлява сам по себе си "нетрадиционен автомобил с повишена проходимост". При дължина от 6 метра Palladium е е смеска между разкошен седан и кросоувър, който съчетава огромна каросерия с голям просвет. 

Детайлите на кросерията ще бъдат изработени ръчно. Що се отнася до дизайна, то колата напомня на Rolls-Royce заради подобната решетка на радиатора и фаровете. 

Не е ясно, дали отварящите се наобратно врати ще бъдат запазени. Но и без тях външността на колата е доста противоречива.

Вероятно, не най-доброто решение е и дизайна на задницата, който само прави автомобила по-тежък и визуално изрязва багажника. 

Седанът ще получи отзад тънки фарове, които преминават по цялата дължина на колата, задно стакло като на спортна суперкола и масивен дифузор с два правоъгълни ауспуха. 

Под капака ще работи двигател V8 с две турбини и мощност от 680 конски сили, който ще задвижва или четирите, или само задните колела на автомобила. 

Необичайният гигантски кросоувър е построен, по-скоро, на базата на някаква съществуваща кола, но засега не е ясна на коя. 

Проектът е бил започнат преди две години и в момента е в заключителна фаза. Премиерата на Aznom Palladium е планирана за септември 2020 година.

КОМЕНТИРАЙ