Истина ли е? Volkswagen се отказва от евтиното

https://auto.blitz.bg/novini/istina-li-e-volkswagen-se-otkazva-ot-evtinoto Auto.blitz.bg
Истина ли е? Volkswagen се отказва от евтиното

Volkswagen планира значителна промяна във философията на интериорния си дизайн. Автомобилният производител се стреми да се откаже от евтините пластмасови материали в полза на по-качествени тъкани, като твърди, че тази промяна не само ще подобри цялостния вид и усещане на автомобилите му, но и ще спести пари, пише Факти бг.

Според ръководителите на дизайна на Volkswagen, Анди Миндт и Кристиан Шрайбер, марката ще даде приоритет на функционалността пред показността в бъдещите си проекти. Те подчертаха значението на създаването на прости и използваеми интериори, които безпроблемно се интегрират с преживяванията на водача.

Една от ключовите промени ще бъде използването на по-качествени материали, като например тъкани, вместо евтини пластмаси. Това не само ще подобри цялостната естетика, но и ще подобри издръжливостта и ще намали необходимостта от честа подмяна. Освен това Volkswagen планира да опрости дизайна на интериорните компоненти, като намали броя на частите и рационализира производствения процес.

Освен с материалите и дизайна, Volkswagen също така цели да се отличи от конкурентите си, като възприеме подход на „приятен човек“. Марката вярва, че повечето хора предпочитат приятелски и достъпен дизайн, а не агресивен или плашещ.

Като цяло новата философия на Volkswagen за дизайна представлява значително отклонение от предишния подход. Като се фокусира върху качеството, простотата и по-достъпната естетика, марката се стреми да създава автомобили, които са едновременно функционални и приятни за шофиране.

Горещи

Коментирай