Интересна подробност беше открита в най-евтиния модел на Renault

https://auto.blitz.bg/novini/interesna-podrobnost-beshe-otkrita-v-nay-evtiniya-model-na-renault Auto.blitz.bg
Интересна подробност беше открита в най-евтиния модел на Renault

Бюджетният хечбек Dacia Sandero 2025 е най-евтиният модел, който Renault предлага на световния пазар. След модернизация в колата е открит интересен детайл, съобщава Motor1.

Новата Dacia Sandero е подготвена за моделната 2025 година с промени, които не се забелязват на пръв поглед. Нещо обаче се е случило с колата - задължителното оборудване за безопасност ADAS за европейския пазар е станало стандартно.

Журналистите забелязаха, че това се е отразило и на външния вид на модела. Радарът е изчезнал от предната броня (червена кола от предишната моделна година). Вместо (бежова кола) него са се появили камери и сензори, които са вградени в горната част на предното стъкло.

В бъдеще Dacia Sandero на Renault ще претърпи драматични промени. Следващото поколение автомобил ще бъде направено в новия, по-геометричен стил на компанията и ще предлага по-модерно оборудване. Колата се очаква до 2027 г.

Компанията реагира на агресивното поведение на китайските автомобилни производители и рязкото намаляване на цените. Въпреки това, освен достъпност, Renault ще предложи на купувачите още качество, надеждност и стилен дизайн.

Горещи

Коментирай