Инцидент: Toyota Supra се преобърна няколко пъти във въздуха след сблъсък ВИДЕО

  • 11.02.2024 11:50 /
  • 20667 /
  • 0
Инцидент: Toyota Supra се преобърна няколко пъти във въздуха след сблъсък ВИДЕО

Шофьор от Ню Джърси трябва да е много благодарен на инженерите на Toyota и BMW, отговорни за пасивната и активна безопасност на Supra (съвместен модел между Toyota и BMW). Въпреки ужасния сблъсък, той напуска мястото на инцидента на собствените си крака.

Инцидентът е станал на Гардън Стейт Паркуей. Шофьорът на Supra се е опитвал да изпревари три автомобила, които се движили една до друга по магистралата. За да направи това, той е преминал встрани от пътя с висока скорост. Но там имало паркирана пътностроителна техника.

Вижда се, че за кратко премигват стоповете на тойотата - той се опитва да спре, когато вижда конусите. Но колата започна да дърпа надясно и шофьорът престава да натиска спирачката.

Съботна подборка от зрелищни ВИДЕА: Този всъдеход паркира успоредно по изумителен начин

В резултат на това колата минава през храсти, подскача, обръща се настрани и се блъска в камион, след което се преобръща и полита във въздуха. След няколко обръщания тойотата пада по таван насред магистралата.

Според информацията на американските издания, шофьорът е бил затиснат в Supra. Но когато спасителите достигнали до него и го освободи, се оказало, че е жив и здрав, въпреки страховитата катастрофа. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ