Играчка-плачка: Рисков драг завърши със счупен череп и ръце ВИДЕО

  • 31.03.2022 10:01 /
  • 3499 /
  • 1
Играчка-плачка: Рисков драг завърши със счупен череп и ръце ВИДЕО

22-годишният Тайлър грин от Ню Джърси участва в улично състезание с автомобили на улица в Сохо (квартал в Ню Йорк) в полунощ на 19 март. Той е правил понички само на няколко метра от присъстващите зрители, както правили и другите участници в гонката.  

В един момент обаче 23-годишният Кристофър Брито побягва към центъра на пътя, за да заснеме ефектни кадри с дрифтещия Грин. Той обаче се спъва и пада на земята директно пред автомобила. 

След удара зрителите веднага му се притичат на помощ. Младежът веднага е закаран в болница в Белвю със сериозни травми, а шофьорът е избягал от мястото на инцидента. 

По-късно Грин доброволно се е предал на полицията, където му са били повдигнати няколко обвинения, включително за опасно шофиране, блъскане на човек и бягство от мястото на инцидента.  

В разговор със CBS News чичото на пострадалия каза, че той е бил в съзнание, когато е бил доставен в болницата, но е имал счупвания на черепа и на ръцете. Направени са му няколко операции.  

"Надявам се, че тези деца ще престанат да си играят с живота си, защото отначало всичко изглежда весело с тези автомобили, те трябва да мислят за живота си. Аз за малко да изгубя своя племенник", каза Чарлз. 

Хората, които живеят близо до мястото на инцидента, разказаха, че това се случва за втори път в рамките на месец, когато посреднощ те са събудени от дрифтиращи машини.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • yankee go home
    06.04.2022 16:37
    това ли са атлантическите ценности за които пискат Саламалейкум Паси и иво минджев.?????? Дрогирани неграци и болкуци на всеки ъгъл?